Gezondheidswetenschapper met passie voor (online) communicatie en kennisverspreiding. Adviseur. Contentstrateeg. Product owner. En af en toe schrijf ik.

Ingewikkelde onderwerpen begrijpelijk omschrijven, mensen bewust maken en mooie verhalen vertellen. Daarin uit mijn hart voor schrijven zich. Met creatieve, enthousiaste of zelfs motiverende teksten wil ik aansluiten bij de doelgroep. Taaie stof maak ik toegankelijk en begrijpelijk door hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Zowel voor print als online.

Ik schrijf graag over gezondheid, ziekte en zorg. Gezondheid in de breedste zin van het woord: zowel over het lichaam als de geest. Niet gek natuurlijk als gezondheidswetenschapper. Maar mijn interesse gaat veel verder.┬áMijn grote liefde is namelijk eten en koken. Gezond, maar zeker ook minder gezond. Tot slot ga ik – als spinninginstructeur – teksten over sport en bewegen zeker ook niet uit de weg en ben ik enthousiast over kunst, cultuur en reizen.

Op zoek naar voorbeelden?